Home sweet home




Nu är man hemma i IS-KASverige igen då. Ganska skönt att få komma hem och vila upp sig lite faktist ! Men den här veckan i Barcelona har verkligen varit super bra på alla möjliga sätt ! Det har varit mellan 18-25 grader varmt och vi har t.o.m badat i havet (; Och jag har faktist blivit lite brunare, mest i ansiktet! Good for me. Nu ska jag också hålla kvar det bruna genom att fuska lite, men f** man hellre brun än vit! Så sola två ggr i månaden, så blir jag gorgeous!

Har massamassamassa bilder som kommer upp senare uppladdningen är lixom inte klar än.

Men nu ska jag ner och titta på film !

                                

                                          
  
                                                         


Barcelona !

Nu ar jag i Barcelona och har precis atit och gatt pa stan en snabbis! Kan inte skriva vissa bokstaver som ni ser ! Imorn ska det bli 22 grader och en stor sol SUPER bra ! Har iaf 20 minuters data varje dag bra va sa kan ni fa ve3ta vad som hander varje dag under resan! Maste ga nu!


Pussar / Isabella Lundell

Dålig uppdatering..



Förlåt för min dåliga uppdatering men kli har helt enkelt inte haft tid för att sätta mig ner och skriva ett inlägg.. men nu sitter jag iaf på tåget på väg till flyget som ska ta oss till barcelona:) men tyvär kommer jag inte kunna blogga förens på lördag då jag kommer hem :( men jag hoppas på en underbar vecka med mycket sol, bad och shopping ! förresten måste jag bara säga att birka paradise resan blev super lyckad, tack min älskade släckt för det :) men nu ska jag ta och förbereda mig för resan i luften vilket jag är jätte nervös för eftersom sist jag flög vänder min trumm hinna ut och in så vi får se hur det blir den här ggn, ont gjorde det iaf ! men flyga ska annars bli super kul :)
 vi hörs när en förhoppningsvis brun bella har kommit hem !

 puss / Isabella Lundell

Nu åker jag snart...

Har precis kommit hem från stan där jag köpte glansiga tights, hårspray och två par skor. Blev faktist ingen av de skor jag visade igår konstigt nog..Men de där första remskorna ska jag köpa lite senare ! 

På stan har jag också solat jag menar man måste ju vara lite fräscht brun till Barcelona också !



Så här ser jag under dagen på båten !


Och så här blir kläderna under kvällensgång !


Hare så trevligt i Uppsala under helgen, hej då !

Pussar / Isabella Lundell

Sista prao dagen ;(

Idag var då sista dagen hos de gulliga dagisbarnen, tråkigt tråkigt. Men mitt omdöme där i från var i alla fall bäst. Måste skryta lite och säga att när jag skulle gå alla fröknar ba nej du måste ju stanna hela terminen ut, hahah är man gillad så är man !

I mitt omdöme står det: Isabella har haft en mycket god kontakt med barn och personal. Hon har på ett mycket bra sätt utfört de uppgifter hon fått. Isabella har på alla sätt engagerat sig i förskolans arbete.

Vi önskar dig lycka till i framtiden ! MVH barn och fröknar.

JIPPIE för det omdömet !!

 
Kläd valet idag blev så här.

/ Isabella Lundell






,











Asså de här skorna är bara så SUPERSKÖNA men inte speciellt fina, funderar på att köpa de iaf!


Alltså blir veckans fråga är dessa boots fina och kan man gå runt i de på stan ?


hahaha brottning

Överrasknings träningen i går blev brottning, asså det var bara så j*vla jobbigt ! Fast SUPERKUL och man kommer ha stor nytta av all bra träning man får där. Så jag och några till handbolls kompisar funderar på att träna brottning på torsdagar kl 7, hahah !

För övrigt hann jag inte prova alla fina skor, torts att vi gick in i typ varenda sko affär i hela Uppsala.. Så vi köpte inga igår utan köpet sker på fredag när vi har lite mera tid också. De skor jag fassna mest för fanns faktist på skopunkten ,din sko & scorett,  de här skorna funderar jag mellan. Vilka tycker ni ?
Pums från skopunkten, 349 :-
(Tror jag köper de här, blev riktigt kär i de!)



Stövlett från Scorett, 1499:-
 (inget som jag riktigt fassna för men den satt välldigt fint på foten)



Pumps från scorett, 1299:- (jätte jätte fin var denna sko, men den är nog lite för sommrig)



Pums från scorett, 750 :- (Jag kommer typ bli 2m i de här...)





Stövlett från skopunkten, 399:- (ser inte så fin ut på bilden men satt välldigt fint på)





Stövlett från skopunkten, 399:-  (jag gillar den, men jag vet inte riktigt ifall den ser lite för punkig ut? Vad tkr ni?)


Jag ska välja ut ett par pumps och ett par stövletter !



Love /Isabella Lundell

Nya skor !

Snart ska jag ta bussen in till stan där jag möter upp mamma för att köpa nya skor. Ingen aning om vilka skor men vet iaf att det ska vara klack och något man kan ha lite mer till fest men också till vardags och om man känner mig rätt så vet man att jag kommer komma hem med fler par skor än bara ett som det är sagt. Sen när jag köpt mina skor äre dax för överrasknings träningen kl 18.30, i sävja sporthall för er som vill kolla (;

Nästsista prao dagen idag, känns lite tråkigt faktist..men dagen har iaf gått bra ! Dennise somnade i mitt knä idag när vi skulle vara ute och leka. Men han var tydligen trött. hahah jätte söt var han !

Nu ska jag gå och packa träningsväskan och sen ta någonting att äta innan jag ska hoppa på bussen kl 16.15 !



Så här blev valet av kläder idag.


Puss /Isabella Lundell


Godnatt!


Nu är jag änrligen klar med mitt städande nu återstår bara massa packande..hur mitt rum blev får ni se imorn för nu orkar jag inte ta kort eller göra någonting annat än att lägga mig i min ny bäddade säng, mmmmhh!

Godnatt / Isabella Lundell

Sommar minnerna kommer tillbaka...

Jag sitter här vid datan och tittar på massa bilder från Öland 09 med Thessan och från skolavslutningen, jag säger bara JAG VILL HA SOMMAR NU !!

Alla minnen bara bubblar upp i skallen på mig, åååhh alla mina och thessans underbara ljumma sommarkvällar på stranden med allt roligt och underbart folk!
Eller alla mina minnen under hela sommeren med min Isabelle!
Och så skolavslutningen hahah underbart var det! Vrf kan det inte bara vara sommar NU? Ooh..

Lite bilder från min sommar 2009 !

    

/ Isabella Lundell


Förkyld..

Håller på att bli sjuk, förkyld ! Jag kan inte vara sjuk nu jag menar på ónsdag ska vi hitta på nått roligt med handbollen, på fredag till lördag åker jag birka paradise och nästa vecka under höstlovet åker jag till Barcelona. Då ska jag f*n inte vara sjuk :(  Ska gå och proppa i mig massa medeciner sen så förkylningen inte bryter ut !

Idag har jag bakat trolldeg med dagisbarnen, en rosa trolldeg. Sen har jag fått lägga trötta små bebisar som nästan somnar i maten. Dessutom har jag fått ta hand om Malte som slog i ögat så det börja blöda ganska rejält, lite läskigt vare! Nu är jag helt slut, men måstemåstemåste städa klart mitt rum som fortf är helt stökigt ! Idag måste jag verkligen bli klar fast man vet aldrig med mig! haha:P


Så här blev klädseln idag !



/ Isabella Lundell

Städa, städa, städa...

Jag är fortfarande inte klar med städningenm fast jag städa hela rummet igår. Snacka om att det va stökigt ! Hinner inte städa klart idag så det får bli imorn. Men nu ska jag äta och sen handbolls träning. Så bloggar ikväll !




Pussar / Isabella Lundell

Jag hatar att försova mig...

Idag så hade jag satt kl på 06.50 så att jag skulle kunna znoosa 10 min, och det gjorde jag fast det blev i en timme ist ! Så jag vaknade ist av min lillebror som stog o skrek att jag skulle gå upp. Jag trodde såklart att jag fortfarande bara hade znoosat i 10 min och började ta det lugnt och klä på mig osv, osv. Men när jag iallafall hade klätt på mig klart så tittade jag på kl och så var kl 07.55 och JAG BÖRJADE 08.00 idag. SHIT säger jag bara ! Så jag hann iaf typ ingenting, fick strunta i frukost och hann knappt sminka mig, och kom endå en kvart sent :s Men aja imorn ska jag verkligen INTE znoosa, haha ! Annars har väll dagen varit helt okej förutom att jag har varit lite trött. Har typ gjort det vanliga på dagiset, fast nu är jag hos de yngre barnen som är från 1-3 (; Så himmla söta !!

Snart ska jag åka och träna med damerna och träningen kommer antagligen se ut så här:

19.00 börjar träningen, då är det jogging ute i 20-30 minuter.
19.30 går vi in och gör kanske någon lek i början till uppvärmning bara för att muntra upp stämmingen.
Jag menar en lek är ju alltid kul !
Sen resten ev träningen äre olika övningar, kasnke styrka och match på slutet.
Sen kl 20.30 är träningen slut.

Jag kommer iaf få träffa alla roliga spelare, speciellt Thessan som jag har LÄNGTAT efter !


Så här fick jag se ut idag, som sagt hann jag inte fixa mig direkt !

/ Isabella Lundell


Damsuga, damsuga och återigen damsuga !

Jaa det här med städningen går rätt trögt men nu har jag iallafall damsugit nästan hela rummet och dammat så klart ! Nu ska jag börja plocka undan lite och typ bädda rent, ställa fram prydnader osv, osv !

HOPPAS DET BLIR FINT SEN !




/ En städande Isabella Lundell

Städa rummet måste göras !



Kom precis hem från en sjuk Jessica som har fått ont i halsen.
Vi har iaf kollat på film hela morgonen och typ bara slappat i soffan (; Nu är jag hemma och ska snart äta Tacos, MUMS! Sen blire städa rummet, BLÄ ! Men det måste göras det ser ut som ett bomb nedslag där inne och ja menar då vill man ju inte vara där så nu ska jag ta fram dammsugarn så får ni se det fina resultatet sen !



Pussar / Isabella Lundell

BIRKA PARADISE

Jaa på fredag bär det då av till Birka Paradise med släkten för min morbror fyller år(; Det skaa verkligen bli jätte kul ! Men jag har då haft lite problem med vad jag ska sätta på mig under resans gång, jag menar det händer ju så olika saker.
 Först ska vi ta en för drink och ja mingla lite.
sen blir det middag på four seasons där, sedan blir det nog att vi går runt på båten..tar en drink i baren osv osv.
På kvällen äre iallafall fest och dans(;

Man kan ju inte ha samma kläder hela tiden under resan så jaa nu kommer så klart min beslutsångest fram IGEN.. På kvällen är outfiten klar men sen..har jag ingen aning om vad jag ska ta på mig. Jag har ju en hel garderob full med massor av olika kläder, men det är det som gör det så jobbit. Att man ska välja mellan alla olika utstyslar och jag kan ju inte direkt ta med mig hela garderoben? haha hur skulle det se ut lixom.. Men ialla fall så ska jag ju till Barcelona två dagar efter att jag kommer hem från Båt resan och jag måste ju packa resväskan dit också, jag säger då det jag kommer säkert dö av min besluts ångest innan den här veckan är klar !

Nu kommer lite bilder på hur jag ska se ut på kvällen under båt resan.




Kjol: 199:- cubus
Tights: 100:- Åhléns
Linne: 150:- Gina Tricot
Nagellack: Depend 25:- cubus
 

  / Isabella Lundell

DÅLIG UPPTATERING

Förlåt för min dåliga uppdatering under fredagen och lördagen men jag har faktist varit lite upptagen.  

Men iaf så ska jag berätta lite om min helg(; I fredas kom jag hem från dagiset kl halv 4 och sen åkte jag till handbolls träningen i knivsta. Efter att jag hader tränat klart åkte jag hem och hade myys med familjen som faktist blev en riktigt trevlig kväll ! Vi kollade på en wallander film och mös med godis och chips (;

Sen idag åkte jag först och spelade handbolls match i alsike(; Sen åkte jag hem och fixade mig för en dag med jessica pälsk (jessies.webblogg.se) vi gick först på stan en stund och jag köpte en kjol och ett nagellack från cubus. Kjolen kostade 199:- och nagellacket 25:- sen köpte jag lite olkika smycken också(; Tillsist åt vi på subway, muums(; Sen åkte vi hem till jessica där vi ska sova efter att vi har varit här etag blev vi hungriga igen och åt lite pizza muumms igen(; Men nu ska vi gå och titta på film, donkey punsh blev det!

(Nu kommer lite bilder från min och Jessicas dag)
 
           

pussar / Isabella Lundell

SVAR på komentar

KOMENTAR:

varför kaxar du mot petra , ingen ra ide? om du retar upp henne kommer hon fan hämta hela alla blacks hon känner... du borde inte lägga dig i. petra är snäll och har därför mycket back up, jag tycker inte att du ska liksom, asså shit låt henne va bara annars du vet jag hämtar hela släkten



SVAR:

Jag säger bara kom då, kom hit och slå mig ! Så himla töntigt att hota mig när du inte ens ve vem jag ar! Jag kaxade verkligen inte jag bara sa som det var och berättade sanningen om Ida och inte de falska ryckten som hon hade hört! Asså hur gammal är du? Du vet att du ska vara lite försiktig med hot va, jag kan göra precis allt med det du skrev. Men nu tänker jag inte det, men iaf så måste jag lika väl som Petra skrev om Ida få förklara att hon inte alls är som alla rykten ssäger! Så ge dej att skriva massa hot komentarer, Petras bror..

Så himmla trött !



Eftersom jag somna kl 12 igår och vakna kl 9 och sen dessutom fått passa massa busiga dagisbarn hela dagen är jag bara så himmla trött! Direkt när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade, därför har det varit då dålig uppdatering. Förlåt för det. Jag har precis kollat på Handbolls EM-kval, Sverige-Azerbajdzjan. Sverige vann med typ 10 bollar. BRA SVERIGE !

Nu sitter jag och planerar morgondagen med Jessica, antagligen blir det en lugn mysig hemma kväll med lute mys framför TV:n eller nått. Villket blir välldigt skönt eftersom jag är helt slut efter veckan! Inna har jag handbollsträning så vi får se vad som hittas på.

Nu ska jag iallafall prata klart med Jessica i telefonen !

Pussar/ Isabella Lundell

MAAAATCH & sovmorgon

 
Dagens match outfit (;


Idag kl 20.00 är det match mot tyresö, är bara så HIMMLA taggad !!

Är ganska trött dåra efter ännu en dag med dagisbarnen ! Idag va de extra jobbiga typ alla grät och längtade efter sina mammor *DRYYYGT* ! Men jaja så äre ibland när man är liten. Imorn har jag iaf sommorgon till kl 10, SKÖÖÖNT säger jag bara !

Nu måste jag gå ner och äta så jag hinner stoppa i mig nått innan matchen !(; Bloggar sen när vi har vunnit !!

/ Isabella Lundell

Handbolls träningen blev INTE lugn !


( bjuder på den här bilden på moia och min lillebror (; )

Som jag sa i det tidigare inlägget så är jag helt slut överallt och önskade därför att träningen idag skulle vara lugn ! Men du den var ALLT annat än lugn, det började med att vi skulle köra intervall som iuförsig inte blev så länge för det var så himmla kallt (UUUSSH PÅ VÄDRET), sen körde vi någon fotarbetsövning som då var jätte kul men jobbig, sen körde vi massa försvars övningar och tillsist en lite flumm match. Okej ganska flumm träniing men när man är helt slut i kroppen blir den ganska jobbig !

Men nu börjar klockan bli mycket *skoooja* men iaf om man ska orka med de små gullungarna som jag ska till imorn med så måste man gå och lägga sig i tid ! Dessutom har jag handbolls match mot tyresö imorn kl 20.00 och kommer komma typ hem 23.30 från den. Satt jag ska nog ta och sova lite nu, jaa menar hallå alla behöver sin skönhetssömn !!

GODNATTpussar / Isabella Lundell

stationen

Ja nu sitter jag och väntar på tåget, efter en fartfylld dag med alla dagisbarn:) har ätit glass med de idag för linnea fyllde 4 år:) måste bara säga att man är helt slut efter en dag där ! dessutom äre helt smockat på tåget så jag måste stå :s snart äre iaf träning som jag hoppas är lugn för jag är helt slut !  Nu har jag precis gått av tåget i knivsta och ärpå väg mot hallen(; Bloggar sen !

puss / Isabella lundell

Männ som hatar kvinnor



Det blev män som hatar kvinnor och har just poppat pocorn och ska snart sätta mig och titta(; haha att en måndag kan bli så myysig !  

Måste bara säga att den här filmen är BÄST och alla borde se den !

Vilken film ?



Sitter här i soffan och funderar på vilken film jag ska titta på ? Jag fattar inte att det alltid ska vara så svårt att välja mellan saker och ting, nästan allt får jag beslutsångest av ! Får inte ni det ? Eller äre bara jag som tänker så? Hjälp mig ialla fall med vilken film jag ska se ! Någon av de på bilden, vilken tycker ni mina sötnosar till läsare ?

/ Isabella Lundell

PRAO



Idag var min första dag på dagiset 200 m från mig, jätte skönt att det ligger så nära ! Det va super gulliga ungar men man får verkligen ingen tid över än att passa de och deras små hyss (; Men det är bara att stå ut i två veckor för på höstlovet bär det av till Barcelona vilket kommer bli UNDERBART !!! Längtar verkligen dit till all shopping, sol och bad ! Det behövs verkligen nu när man börjar jämra sig för att vintern kommer, jag HATAR verkligen när sommaren tar slut..

Föresten så kanske jag ska byta mobilen jag köpte igår till en sony eriksson ist, eller ska jag ? SNÄLLA hjälp mig !!


SAMSUNG Jét toutch




Har precis kommit hem från en fartfylld dag på stan. Köpte lite kläder och smycken men det som endå var allra BÄST var min nya samsung jét toutch (; Det allra senaste inom "mobilmodet" säger bara TACK ÄLSKADE PAPPA !

Nu ska jag gå och titta på ensam mamma söker! För alla er som inte tittar på det, TITTA !! Det är bäst (;

/ Isabella Lundell


NY MOBIL



Fotbollskvällen igår var hur kul som helst, tacos, film, masage..ja vad mer kan man begära för en lyckad
kväll !

Snart ska jag och pappa åka o köpa en ny mobil till mig, ÄNTLIGEN säger jag bara ! Hmm..undra vilken mobil jag köper ? Det får bli en överaskning, jag vet att ni längtar ! (; Nu ska jag gå och dusha och göra mig i ordning, så blogg jag sen när jag fått min nya mobil.

Pussar /Isabella Lundell


TRÖTT !



Nu är jag bara så himmla trött efter gårdagen som blev jääätteee lyckad !
Men måste iaf åka iväg med min familj någonstans nu..SUCK. Men aja det är bara att plågas. Ikväll blir det iallafall mys med fotbollslaget som jag har längtat säger jag bara ! Dagens outfit fick bli tights, och en tunika från ginatricot och på det en kofta från american eagle, jag bara älskaar den !!

 Ska vara borta hela dagen så kommer nog inte hinna blogga nå mer förns ikväll, tyvär !

byby / Isabella Lundell


Handboll sen FEST !



Har precis tränat handboll, det gick väll bra lite halv seg träning dåra..Nu håller jag på och fixa mig ska ut med några kompisar så får vi se vilken fest vi väljer ! Nu har beslut ångesten kommit fram igen, att det ska vara så svårt att välja.. Kan inte välja vilken av de här klänningarna jag ska ta på mig, vilken av de tycker ni mina gulliga läsare ?


Puussar / Isabella Lundell

stan



Var på stan en stund i dag med Jessica och Isabelle det va kulkul ! Köpte et fiiint armband från glitter för 100:- hahah jag vet LOWBUDGET men jag blev kär i det och jaa vad gör man då, joo köper det !

/Isabella Lundell

Historia redovisning


Nu har jag äntligen gjort en förändrig med mitt hår ! Det fick bli en lugg och jag blev jätte nöjd..hoppas ni också gillar det ! Fast det är klart ni gör(;     Godnatt pussar bella

Har en liten kort rast just nu men har egentlligen historia. Har precis redovisat om när japan öppnades upp för omvärlden vilket är det tråkigaste jag har gjort i hela mitt lav ! Dessutom så har jag en VÄLLDIGT pratig klass som aldrig kan hållatyst så jaa ni kan ju tänka er hur det såg ut.. Men min lärare Sara tyckte i alla fall att jag gjorde det jätte bra (; Nu är min lilla rast slut så jag ska väl tillbaka till lektionen och lyssna på alla andras TRÅÅKIGA redovisningar...Men det är ju iaf FREEDDAAAG såå jag får väll längta till ikväll !

heej då gullungar / Isabella Lundell


Vilket nagellack ?



Nu har jag beslutsångest igen
, vilket nagellack ? Röd eller brun/lila.. Vad tycker ni blir bäst ?


Pussisar /Isabella Lundell

UPPSALA



Idag var jag på stan med jessica och vi hade det mysiigast ! Jag köpte en choklad anskitsmask som jag ska ha sen. Det är helt underbart att bara sätta sig ner och ta det lungnt med en sån iblan, man känner sig verkligen jätte fräsch efteråt.
 Jag köpte också en ny tjal på Åhlens för 150:- jätte fin tycker jag, men jag vet att ni också gör det !

/Isabella Lundell

Skolan

Nu sitter man i skolan och har precis haft naturvetenskap, BLÄ ! Lisa och jag stog o prata med alla små gulliga sexor som typ är lika långa som mina ben..och för alla de som inte viste det är jag väldigt lång för att vara tjej, 181cm. Jävligt jobbit och dessutom är det inte speciellt snyggt att ha värsta struts benen.

Det finns nästan bara nakdelar med at5 vara lång faktist !
Man kan inte ha klackskor för då blir man 2 m.
Alla killar är ju helt korta och tjejen kan bara inte vara längre!
ALLA glor på en som att man är ett monster om man går på stan, INTE OKEJ! Kan de inte kolla på sig själva ist!!
De flesta av mina kompisar är korta och när man går brevid de ser man ut som en bjässe!

ALLTSÅ BARA NAKDELAR MED ATT HA TVÅ STRUTSBEN TILL KROPP !

Nu ska jag och Lisa gå och äta på subway.

Pussar / Isabella Lundell


Lugg !



                FÖRE                                                   EFTER


Det blev en lugg ialla fall efter massor av besluts ångest, jag blev jätte nöjd! I now you like it !
Det var helt underbart att klippa sig efter en stressig skoldag, det behövdes verkligen. Idag har jag verkligen flängt och farit överallt ! Men nu måste jag plugga mer på engelska provet som vi ska ha imorn..önska mig lycka till! 

Godnatt söötisar Isabella

Lugn morgon !



Imorse hade jag skönaste morgonen ever, jag han göra allt jag skulle fast jag gick upp senare än vanligt för jag behövde lite extra sömn ! Dessutom gjorde jag allting i min egna lilla takt..hur går det här ihop?
Hoppas på att det blir en lika skön morgon imorn !

Puss på er sötnosar

Äckliiga dator

Just nu går det inte att ladda upp bilder pga min äckliga dator :s Men det kommer så snart som möjligt, jag vet att ni längtar !

Upplandslaget

Jag spelar handboll och i helgen är det upplandslags läger, och sista uttagningen :S Gissa om jag är nervös !?!
Jag bara skaskaska med i det laget..och sen spela Sverige cupen. Jag spelar linje, alltså mitt 6 för alla er som ville veta det, eller ville det är så klart ni ville det handlar ju om mig ! Nu ska jag ialla fall gå och duscha, raka benen och ha en skööön inpackning som jag köpte idag ! 

Byby bitches (;

Hej alla söötisar

Då har man skaffat blogg också, som alla andra ! Men ialla fall så är jag sjuk idag och måste måste skriva på mitt hemska demokrati arbete..jag är redan så jävla skoltrött !

Kom ihåg att fortsätta följa min lilla blogg !

Puussar Isabella


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0