Städat klart nu !



Har precis städat klart rummet och kl 15.00 kommer hela tjocka släckten...så kommer nog tyvär inte komma med något mer inlägg idag !

Nu så ska jag gå och baka min berömda tårta, ál a Isabella !

Förresten har jag fått programmet nu så snart kommer min design !







det är seriöst bara jag som kan lyckas...



Jaa så klart försov jag mig i morse och hann inte platta håret och sminka mig eller nått untan skynda mig som *** och såklart så fick jagt reda på att det var sovmoron... Gissa om jag blev sur! Men nu sitter jag här iallafall med någtra andra som också hade glömmt att det va sommorgon!

Ska väll plugga lite extra till samhälkunskaps provet medans niki lyssar på sin "bra" musik !




´





Måsste faktist få tala om att jag är så här himla trött på allt skitsnack bland tjejer ! Jaf fattar faktist inte riktigt vad som är grejen, kan ni inte bara gå till personen ni tycker det är fel på och tala om det så han/hon har chans att ändra på det.
Ingen verkar verkligen fatta att man blir riktigt sårad. Lixom hallå de flesta tror man inte ser men det är bara så tydligt ifall några snackar skit! hahahahah är det enda jag kan säga jag menar det är super patetiskt.

Det är klart att jag också snackat skit om någon nån ggn, men vet ni vad? Jag har faktist då gått till den personen och talat om vad jag tycker. Kanske blev personen sur och inte tog till sig det jag sa eller så gjorde han/hon tvärt om det skiter jag i, men han/hon hade blivit fan så mycket surare om han/hon fått reda på att jag snacka bakom ryggen. JAG LOVAR !




mina ben är nu DÖÖDA !




Det var inte simning det var vatten aerobix *stavning*. Kul men hur jobbigt som helst för benen mest! Asså så mycket träningsverk jag kommer ha imorn..aa asså inte att leka med ! Nu är jag också döds trött eftersom att när man badat i klour blir man helt slut. Så det blir en stunds pluggande nu sen särger jag bara snark, zZzZzZz !

Imorn vet jag fortfarande inte riktigt vad kvällen ska ta mig, men lite planer har jag nog allt ! Ja menar till en fredag har man alltid planer. (om man inte typ har match varenda lördag som jag har) MEN INTE DEN HÄR ! jippii..men på söndag har jag 2 tror jag. eesh kollar upp det sen.
En sak som är helt planerat är att släckten fiirar mig på lördag. mys mys ! Allid kul med lite uppvaktning.

Förresten vill ni veta en lite komisk grej jag och min kusin John som fyller 21 visserligen fyller år på exakt samma dag. slå den ni, huh?
Därför äre alltid lite extra ståhej när det är 2 som ska firas på samma gång !
Men det har lixom blivit en rolig grej !

Nu måstemåstemåste jag plugga lite innan Isabella somnar...

Puss & Godnatt !



Simmasimmasimma



Kom just hem och har ätit, nu snart ska jag åka iväg till överrasknings träningen som harnågot med en basäng att göra...simma? Ja vem vet. Hoppas det blir kulit iaf !

Måste bara säga taack söötaste Linnea som komm i håg min födelsedag o grejer, förresten läs hennes blogg.
 It's good! www.linneabynight.blogg.se !

Imorn blire prov och ja annars inga plander men det är ju FREEEDDDAAAAG så vi får se vad kvällen vill att jag ska va !



Samhällskunskap


Nu sitter jag här på lektionen och pluggar om Sveriges demokrati...det är väll ganska intressant fast jag är typ sjuk och ORKAR INTE ! dagen är en lång dag också eftersom torsdagar är varia dagen. Sen äre iaf överraskingsträning.

Men nu slutar lektionen !





25 NOVEMBER


Så här blev föresten resultatet efter att jag dragit på mig Jonnas kläder..


Jaa då var födelsedagen över..nu är man ingen lillskit längre (hmhm johanna).
Dagen har väll varit som ungefär alla andra förutom alla grattis och presenter !

Imorn blir det överrasknings träning med laget, man ska ha bad kläder med sig! Det äre enda vi vet..blir nog super kul.
Nu ska jag plugga lite, sen SOVA !




Jonna pytte ponna!


Matchen igår gick inte så bra för mig men vi vann iaf med 8 bollar!

På kvällen var jag med Jonna, (www.jonnaandersson.blogg.de)! Vi gjorde inge speciellt tog det lungt bara.
Jag prova massa av jonnas kläder som hon inte använder längre, hahah ni får se resultatet sen! Nu ska vi typ se någon film och baka lite huhu,myspys!

Ikväll kl 19 någonting äre match, IGEN..med U-laget!


´






Nu äre dax för handbolls match som vanligt, kommer hem ikväll !




plugga

godmorgon, nu sitter jag på lektion och snart börja plugga det sista inför provet idag! idag är det ju fredag btw, jippie ! men jag här ju såklart . men nu måste jag plugga vidare!

plugga

godmorgon, nu sitter jag på lektion och snart börja plugga det sista inför provet idag! idag är det ju fredag btw, jippie ! men jag här ju såklart . men nu måste jag plugga vidare!

FYSIK ÄR = BLÄÄ !


ATOMBOMB !

Jag hatarhatarhatar verkligen fysik ! Asså det är det värsta ämnet i hela världen..
Men jaja har man prov så har man. Är om atom kärnor, neutroner,protoner atombomber och massa annat äckel grejs !


´



Glömm inte 25 November, den viktigaste dagen på hela året !






prov,prov och återigen prov...

Nu är det verkligen stressit i skolan ! Det är prov prov prov och MASSA läxor ! gash vad jag kommer dö.. spanska provet idag är iaf nu avklartar nu är det bara fysik(imorn), franska(tisdag) och HU/SO(torsdag) kvar ! Spanskan gick bra idag tkr jag, men jag hade ju pluggat ordentlligt till det också..

Så plugga ska jag verkligen fortsätta med nu så jag får det betyg jag satsar mot och så jag kan bli mitt efterlängtade yrkes mål ! har verkligen velat bli något inom jurist/advokat enda sen jag var liten..ingen aning om vrf det känns lixom bara som mitt yrke !



Så här såg jag ut i dag btw ! hahah ser pytte liten ut..



´



Nu måste jag gå och lägga mig så jag ens orkar upp imorn.
Måste plugga lite mer fysik också!







´




Jag måste faktist säga att jag är nöjd med mina läppar ! Förut hatade jag de messt av allt på min kropp men har just insett att de är rätt fylliga och fina !

Fattar egentlligen inte varför folk ska hålla på och förstora de hela tiden ! Okej, lite kan vara fint men inte när de typ sprängs av överbelastning !? Det ser ju bara så himla onartuligt ut. och naturlig vill man ju vara, eller? iaf jag!

Va
r och en får göra som de vill men man ska nog tänka över sånt innan man gör det! 

Dessutom finns det ju de som opererar om hela sig, det kan jag bara inte fatta!? Då är man ju inte sig sj längre då blir man ju någon helt annan..lixom om en kille tycker man är snygg då äre ju för man har tagit bort eller satt dit massa annat på sin kropp inte för den man var, hur kul är det lixom? Skulle inte jag uppsakata?

Jaja mina läppar ska iallafall INTE förstoras  !






trötttrötttrött...

asså just den här tiden på året i november är verkligen allt som jobbigast ! Det enda bra den här månaden är ju så klart min födelsedag..som är nästa vecka! Don't forget it !
Annars äre bara skit ! Seriöst..500 grejer i skolan massa jobbiga mornar och ÄCKEL väder..ingen kan tycka om det. Det är verkligen hemskt..man kan knappt komma upp på mornarna för man är så HIMMLA trött och i skolan ska alla lärare försöka få in allt på typ 3 veckor..hur tror de då att vi ska kunne prestera bra på proven?
jaja kan inte göra någonting åt det så pinas får man väll göra som vanligt !



Så här såg jag ut i dag, plattade faktist bara luggen i morse eftersom det spöregnade och håret skulle ändå bli helt sjfallit..



Godmorgon

godmorgon, nu sitter jag här i skolan och väntar på att lektionen ska börja ! som vanligt på måndagar så är det en äcklig samling. aja bara att pinas det är ju snart jul lov! dessutom fyller jag år nästa vecka, glöm inte gratta mig ! nu måste jag gå in och lyssna på rektorns tråkiga entoniga röst!

Godmorgon

godmorgon, nu sitter jag här i skolan och väntar på att lektionen ska börja ! som vanligt på måndagar så är det en äcklig samling. aja bara att pinas det är ju snart jul lov! dessutom fyller jag år nästa vecka, glöm inte gratta mig ! nu måste jag gå in och lyssna på rektorns tråkiga entoniga röst!

´





nu har jag äntligen pluggat/tittat på bilder färdigt!

Nu ska jag ner och laga mat och sen titta på film !

Förresten, för alla er som inte visste det så är jag värsta filmfreaket. Jag älskar mysiga filmkvällar & framförallt FILMER !




´





när jag satt och kollade igenom alla kort blev jag bara så sugen att kolla på alla bebiis kort ! Så här kommer lite pluttis bilde på mig !




Visst ser man tydligt att det är jag på den här bilden ?
Kommer så himmla väl ihåg när och var det här kortet togs !











hahahahah....



jag måste bara få lägga till ett hahah..jag tog en paus från pluggandet och tittade genom massa gammla bilder ! Jag skojar inte när jag säger ffyfan vad ful jag var när jag var liten, eller typ runt 9-13 ! Det är sjukt..hahah !



plugga,plugga,plugga...

kom precis hem från matchen mot spånga..21-21 lite surt med tanke på att vi lädde med 9 bollar i halvlek!
Fattar faktist inte hur det kunnde bli så..
jaja nästa match vinner vi iaf !




Nu sitter jag och pluggar inför spanska provet på torsdag, massa glosor, massa texter och MASSA verb ! 




Wallander sen raka vägen i säng !

Nu ska jag ner och titta på wallander med mamms, papps och min broder !



sen blire bums i säng för imorn måste jag gå upp kl. 6.00...för att hinna till samlingen i tid. så ni kanske förstår att det inte blir något morgon inlägg !








hmmm...

jag sitter och funderar på hur min design ska se ut. jag får ju design programet snart!


Nått sånt här kanske, vad tycks?




´




bra spelat idag tjejor !
18-14 till oss, jippiie och i morrn äre matc igen ! Handboll är livet asså ! kasnke borde skriva lite mer om min handboll ist för att bara skriva om mitt andra liv blir nog lite mer interesting då, eller?
haha struntar i vad ni tkr skriver om handbollen iaf !







´




Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorn! Eftersom jag bor lite utanför uppsala måste jag gå upp extra tidigt för att hinna, måsste väll hinna lägga in ett inlägg också ! Så går väll upp vid 8.00 eller nått :S

Så godnatt och sovgott !


match

imorn har jag match, som vanligt i skogås..ingen aning om vilka de är. Samling kl 11..suck ! Det blir ett rent 94:a lag efter som 95:orna har match samtidigt ! Men det blir säker super det också.

På söndag har jag också match fast med A-laget (; Ingen aning var men det är samling 8.00 verkligen SUCK ! Fast det är värt det, så himmla kul med handboll !

btw. så har våra nya overaller kommit..jippie ! Det ä faktist ganska fina trodde den nya kolektionen skulle vara skit ful! Men sån tur var är de inte det..





´




Jag måste få säga att VARFÖR ska alla precis alla komentera min längd hela tiden ! Ja jag är välldigt lång..so what? Vad ska jag göra åt saken. Visst får man säga gud vad lång du är bella men när man säger det varje dag, ja då blir det till slut välldigt jobbigt!
Jag menar det finns faktist tjejer som är längre än jag ! Det är inte precis så att jag är typ en utomjording och den enda långa tjejen i hela världen, ni har väll sätt en lång människa förut eller? För folk beter sig verkligen som om jag typ är helt missbildad och att det är onormalt att man är så här lång ! Jag har alltid tyckt det är ganska jobbit jag menar jag har alltid varit ett huvud längre en alla andra. i sexan var jag 164 och det har jag massor med kompisar som är nu. lite komiskt äre men endå..ge upp ni har sett mig förut ! Okej om man ser mig första gången !
Nu är jag 1,83 och har välldigt långa ben nu vet alla det så behöver man inte komentera det nå mer ! Det är ganska jobbigt det är precis samma sak som om någon skulle ha stor rumpa eller stor näsa och jag gick och komentera det hela tiden.

Tänk efter nästa gång !

No talk about it !

Igår blev det tyvär inget inlägg för det var verkligen en skiit dag och allt gick snett och jag var på hur j**la dåligt humör som helst ! Det enda som  var bra var att jag fick ett par jeans och en stickad tröja av mammsen !



Båda två från vero moda,stickad kofta 345:- och jeans 600:- !





Datasalen och leter information!



Nu sitter jag här i datasalen som vanligt och försöer hitta information om nån författare. Det går väll så där kan man säga.. Längtar efter bowlingen i kväll hahahah jag suuger verkligen på det kan inte ens typ hålla i klotet ! Men jaja det blir säker jätte toppen.
Annars får jag skjuta med två händer !

Nu måste jag leta vidare efter fakta !

Pusselipuss


sömnig morgon !

nu sitter jag här i uppehållsrummet med hanna och alice och typ sover, jag fattas inte varför jag är så trött hela tiden? måste ha med det här tråk värdet att göra ! det är verkligen hemskt väder just nu! men sån tur är fyller jag år om 2 veckor så det blir lite kul den här månaden och sen är det ju jullov snart också !! men nu börjar jag snart så jag måste skynda mig upp till spanskan !

Wayn's Coffe med Thessan !

Kom just på att efter skolan gick jag och Thessan och kollade på vinter stövlar och jag kan verkligen inte gå så där jag blir ju kär i varenda sko jag ser..suck ! Men iaf så fastna jag messt för ett par knästövlar med lite klack !

Sen gick vi och tog en fika på Wayn's. En stoor chai latte och en cheescake tog vi båda två, hah tjockisar i know !







förlåtförlåtförlåtförlåtfötlåt...



(jag och karin idag när vi hade lite trååkit)

..för min dåliga uppdatering idag ! Jag har inte haft ens en gnutta tid att sätta mig och skriva om mitt stressade liv idag ! Men nu har jag äntligen lite tid över..

Idag har det varit en vanlig jobbig, tröttig och stressad skoldag, med massor med pluggpluggplugg ! En sak som iaf var bra är att Susanne våran HU/SO-lärare är tillbaka. ÄNTLIGEN ! 
Mamma hade köpt ett nytt knäskydd till mig idag också det var också en kulig grej  ! Annars har dagen varit vanlig. Skola, träning och MASSOR med läxor det är så mina dagar ser ut! Skulle ni stå ut ?

Träningen var väll helt okej, gick lite trögt med intervallerna idag var nog bara för det har blivit så j**la kallt ute. Jag har ju astma, ansträngnings och förkylnings astma. Som blir värre näre är kallt! Men det blir nog bättre med det.

Imorn ska jag Bowla med damlaget det ska bli skoooooj ! Haha alltid lika kul där med alla galna människor måste jag bara säga. Alla är alltid så glada och possetiva !

Nu ska jag gå och plugga lite till, har matte prov på fredag (den 13:de), kommer gå sämst !
Iknow, braa inställning ! 






Till Isabelle !


(Jag och Isabelle i sommras)

Nu har jag precis kommit hem och ska snart ta moppen över till Isabelle, www.isapersson.blogg.se. Hon som jag spendera i stort sätt hela min sommar med. Min bästa vän och syster måste bara få säga att vi är fööör lika i sättet, vi är verkligen som riktiga systrar. hahah fast lite naksdelar är det också, man bråkar typ om allt fast man igentlligen tycker sammma sak om det man bråkar om!
Men iaf så ska vi typ fika lite och räkna matte..ssuck!
Men vi måste, båda har prov den här veckan. Jag ligger såååå mycket efter och jag vill verkligen ha bra på matte provet !

Men nu ska jag gå och byta om till mjukis byxer, sen tar jag mig över till Isabelle !





En kväll hos Therese Lundström !

(ursäkta för min dåliga upptatering, men jag har reasons!)


Thessan som steker köttfärs.


Isabella & Thessan redo för film !

Efter att alla¨tre matcher som vi också vann, var avklarade så åkte vi direkt till videobutiken i knivsta och hyrde film. Det fick bli 2 filmer, en skräckis och en funny film så att man inte ska vara helt rädd efteråt. Saw 3 och en shopaholicks bekännelse fick det bli. Efter det åkte vi hem och duscha och gjorde oss i orning inför filmkvällen. Sen vare dax för matlagning. Tacos blev det och jag gjorde en så kallad *misslyckad* guackamole.

När maten äntligen var klar och Thessan hande talkat färdigt i telefonen så satte vi oss och titta på saw 3 så ist för att äta var vi helt inne i filmen, haha ! men den var faktist inte så äcklig som jag hade trott. Riktigt bra faktist så nästa ggn blire saw 4. Sen när man blivit riktigt uppskrämd vare rätt skönt att sätta sig ner med en skål chips och kolla på en komedi !

Men nu är vi ganska trötta eller inte jag har typ massa överskottsenergi, eller så är jag bara övertrött efter den här handbolls dagen.

Imorn kommer jag vara hos Thessan tills halv 2 sen bär det av till mommo & moffa där vi ska typ "fira" farsdag, och jag ska ha min nya klännig !

Nu blir det bums i säng !



Mitt hår är...

Godmorgon vaknade just & hoppas att erat utseénde inte är lika som mitt är nu på morgonen ! Mitt hår är katastrof och ser ut som jag vet inte vad. Så det blir plattången i högstahugg ! Så snart ska jag sminka mig och göra mig i ordning. Sen om ungefär 2 timmar ska jag åka i väg till Alsike sporthall och spela 3 roooliga handbolls matcher ! Efter alla matcher ska jag ÄNTLIGEN vara med Thessan som jag inte har varit med på typ hur länge som helst så det ska bli kul!

Ingen aning än om vad vi hittar på men det får ni veta ikväll !


Ja mitt hår är alltså lockigt, inte rakt som de flesta tror. Eftersom jag grovplattar det varje dag !
Finns det seriöst någon som tycker det här är fint, det går inte det ser lixom för j**l*gt ut !








Mysig fredag och JOBBIG LÖRDAG !

Nu blir det mys och film kväll med my familly, vi ska titta på del 2 av Johan Falk måste bara säga att det filmerna är jättejätte bra så se de om ni inte har något annat för er. Finns 5 eller 6 delar btw.

Imorn kommer nog årets jobbigaste lördag förutom zoon lägrets lördag !

Först har jag match med mitt original lag 15.20 i Alsike (kom & kolla), sen direkt efter är det match med dam A-laget och sen någon timme efter är det match med U-damlaget, PUUH efter det säger jag bara ! Sen efter alla matcher blir det iaf en kväll hemma hos Thessan ! Tror vi blir ensama hemma (; Fast det blir nog en lugn helg, det är ju farsdag på söndag och då ska vi till mommo och moffa ocf fira ! Då ska jag ha min nya klänning btw, som är sååå fin !

Men nu vill de att jag ska komma ner och titta !


Så här ser jag då ut i mysiskläder !





Handbolls träning !

Ja nu har jag precis gått av tåget i knivsta! har nyss varit på stan med lisa och träffa karin och josefin en stund också:) köpte ett armband från bikbok för 79:- och en klänning från gina tricot för 199:-. bilder kommer sen ! men nu måste jag byta om till träningen :)

Tråkigt !

Nu sitter jag på någon tråkig föreläsning om kärnkraftverk. jag håller typ på och somna, mina ögon slår igen hela tiden. snart äre iaf lunch, ska köpa en chailatte:) idag är det ju äntligen fredag och jag har handbolls tränin ikväll och sen match imorn så att i kväll blir det en lugn mysig hemma kväll :) mys middag och någon film ! eller en kväll med Thessan ! nu ska jag väl lyssna/sova vidare på föreläsningen!

Godmorgon !


Så här ser jag ut idag !

Godmorgon, för en gångsskull är jag riktigt pigg så här tidigt på morgonen. Det brukar lixom vara att man znoosar i en kvart och sen somnar om,´blir jätte trött, och måste skynda sig för man är försenad ! Men nu vare lixom helt tvärt om, jag znoosa inte, somna inte om och jag studsa upp i sängen och var pigg ! hahah det här kommer bli en underbar dag !

Men nu ska jag äta frukost.




    

Dröm sött (;


Nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng !







Oooh vad man blir glad av komplimanger !



Idag när jag skulle köpa mineral puder som jag bara måste säga är BÄST ! Så frågade jag om hjälp av en som jobba där. Vilken färg och vilken typ som skulle passa mig ! Hon var jätte snäll och trevlig och så pratade vi om det där etag och så frågade hon ifall jag hade något puder eller fondation på mig just då..vilket jag inte hade eftersom det var slut hemma! Då sa hon iaf att jag hade den perfekta huden, och jag blir bara så glad när man får höra sånt ! Nu kanske jag inte riktigt håller med henne men TACK det var bara såå gulligt!




                                        


Sitter i skolan och pinas !



Nu sitter jag i skolan med Lisa och försöker komma på något sätt för att få bort smärtan i armen ! Är typ helt svullen och kan inte sträcka upp armen. USSSH för sprutor !

Snart ska jag gå och äta lite i skolmatsalen och sen köpa en älskad chailatte, MUMS !

Efter skolan ska jag direkt hem och PLUGGAPLUGGA, de tre veckorna som kommer nu har vi 2 prov vraje vecka + massa läxor ! typ 8 läxor per dag, inte okej.  
 
Nästa vecka ser ut så här:



                     


Spruta...

Kom precis hem från en och en halv timmes kö till en j**la spruta, som jag verkligen hatar att ta ! Den var iaf mot svininfluensan som jag nu är skyddad för (;

Det värsta som finns är seröst spruter jag bara avskyr att ta spruta ! Det är typ jätte läskigt..Jag vet faktist inte vrf men det det är typ den där äckligt långa nålen som ska in i min arm..USSH !
Fast det gjorde inte ont als när jag väl fått den j**la sprutan ! Men det värsta är nog att man kan få bivärkningar av den..

Biverkningar efter sprutan:






GODNATT !

Nu ska jag ta och få min skönhetssömn !

Godnatt, hörs imorn !








Massa pengar kvar !

Nu efter Barcelona resan har jag massa pengar kvar, vilket är jätte bra för nu när jag kom hem rensa jag garderoben och JISSES vad tomt det blev så nu blir det shoppa shoppa shoppa ! Nästa helg åker jag till sthlm tror jag..om det inte kommer en typ handbolls match i vägen !

Det som behövs just nu är :



Vissa saker vet jag redan vad och var jag ska köpa !

Löshår från tachmahal *stavning*, Nagellack Åhlens, BH H&M, Jeans Ellos eller Weekday !


CHAI LATTE !



Idag var musiken inställd (; Så vi fick 2 timmars lunch hahah så jag och Lisa åkte typ ruchkana på nån grej..jaa det var ganska kul. Sen gick jag och Lisa gick ner till stan och jag köpte en chai latte som bara är så mumsigt ! Smaken är verkligen helt underbar..så alla som inte provat, PROVA !

Skoldagen var helt okej för att vara skola, lite trött som vanligt bara. Men sen gick allt åt "pipsvängen" ! För det första fick jag springa till upptåger i högklackat med en bauta väska som var jätte tung. Sen när jag väl kommit på tåget och det åkt en bit så har tåget framför kört på en älg och blockerat vägen. Så på tåget fick jag sitta i 25 minuter innan vi börja rulla igen och eftersom träningen börja 5 och kl var då halv 6 var jag liiite försenad. Sen fick jag springa igen till hallen och när jag äntligen var framme var det en kvart kvar av träningen så då hoppa jag den idag ;( Och jaa så fick jag traska tillbaka till stationen och ta tåget hem igen.. När jag nu var i Uppsala igen och vänta på¨min pappa så var han försenad och jag fick sitta ute i iskallt väder och vänta ! Kan det bli värre ? Ja för sen serverades korv till middag, JAG HATAR KORV ! Så alla vet.

Nu är det iaf bra jag har varit en duktig flicka och gjort alla mina läxor, fixxat & planerat in för morondagen !



               
                                                                                    

Brunast i vinter..

Från och med nästa vecka så ska jag börja sola en ggn varanan vecka eller en ggn varje vecka frå se.. Iaf så måstemåste jag vara lite brunare än alla andra i vinter, haah. ingen aning om vrf men det käns bra satt ! Så jag har massa solarium att välja mellan och vet att de är bra efter som jag provat alla ! Bäst är nog solariumet i sunnersta för där blir man bara såå brun direkt ! Fast då kostar det 70 kr per ggn vilket inte är så mycker egentligen ! Jag kan ju kanske ta ena veckan där och andra på något annat bra ställe ! hahaa SMART don't you think?
Har ju iaf grundbrunheten nu efter Barcelona, så det är bara att bygga på !
Så om några månader, I goes brownie !



Sen måste jag bara klaga lite på mina lår! ..förlåt.. hatar sj när folk klagar på sig själva och sitt utseénde när det inte ens är något endaste fel på de ! Men nu är det så att på mina lår är det fel ! När jag säger det till folk säger de bara att jag är byggd så men jag börjar faktist tvivla och bli iritterad att jag inte gör någonting åt det ! Så från och med nästa blir det NO CANY, GODSAKER & SNABBMAT eller något liknande utan bara god hälsosam mat ! Kanske kanske att jag kan unnda mig men nån godisbit på helgen någon ggn ibland men om fettet på låren ska veck så måste man ta till årtjärder! Dessutom tränar jag nästan alla dagar i veckan..ooh this sounds good !

                                                                                          

                                                                                                  
                                                                                                            ´                                                                                


Trött, tröttare, tröttast !




Nu är jag bara helt slut efter en dag i skolan, utvecklingssamtal & damträning !

Skolan och utvecklingssamtalet gick bra var lite extra trött idag bara eftersom jag inte gått upp så här tidigt på 3 veckor nu...Men man vänjer sen nog !

Nu är det bara att längta till 25 November då jag fyller 15, hahaha hatar verkligen att fylla år så här sent..men jaja kan inte göra något åt saken, thats life !
Nu ska jag snart gå och sova är verkligen super duper trött !

Måste bara säga att damträningen var JÄTTE rolig, jobbig men rolig




                               

Mot skolan igen..



Nu efter 2 veckors prao och 1 veckas höstlov är det tyvär skola igen.. Kul och träffa alla igen men usssch för alla tidiga mornar.

Men nu måste jag skynda mig till bussen !



                        


Flickan som lekte med elden..


(bild från Barcelona)

Idag blir det bio med mammi & pappi ska bli riktigt mysigt var länge sen jag gjorde något med de nu. Andra filmen i trilogin av stig larsson blev det. Har sett första och den var super duper bra hoppas att den här är lika bra!

Innan blir det nog en runda på stan ska köpa lite nytt smink som jag inte han i Barcelona.
Nytt mineral-puder och ny roush måste köpas !






                                    


RSS 2.0